SQLSaturday #278 Budapest rövid visszatekintés

Köszönöm mindenkinek, akik megtisztelték a rendezvényt jelenlétükkel, külön köszönet azoknak a kollégáknak, akik önkéntesként is részt vettek és segítettek a rendezvény lebonyolításában.

A résztvevők száma és az előadók alapján kijelenthetjük, hogy sikerült Európa legnagyobb SqlSaturday rendezvényét összehozni! A rendezvény pontos számait és más érdekességeit hamarosan publikálni fogjuk Horváth Zolival a HUG-MSSQL oldalon.

Többen kérdeztétek telefonon, emailen és egyéb módokon, hogy az előadások anyagai hol lesznek elérhetőek. Minden előadás anyagát a rendezvény hivatalos oldalán is és az adott előadó saját oldalán is el lehet majd/már érni. A magyar track előadásaihoz tartozó ppt-k és kódok feltöltésére emlékeztetni fogjuk az előadókat, így magamat is :) Én várhatóan még ma feltöltöm, de még sok tennivaló maradt, hogy hamarosan ismét legyen ilyen rendezvény.

Bármilyen észrevételetek van a rendezvénnyel, előadókkal vagy a témákkal kapcsolatban, szívesen vesszük a visszajelzéseket, minden építő jellegű kritika segít abban, hogy legközelebb még jobb rendezvényt tudjunk összehozni nektek.

Comments (3) -

Kovács Zsolt 3/8/2014 8:49:22 PM

Köszi az anyagot és gratulálok a sikeres rendezvényhez!

Kovács Zsolt 3/8/2014 8:49:41 PM

Köszi az anyagot és gratulálok a sikeres rendezvényhez!

köszi Zsolt!

Add comment